Skip to main content

Wat is een Whiteboard Notebook?

Een Whiteboard Notebook heeft het zelfde formaat als een gewoon schrift, maar alle pagina’s zijn gemaakt van whiteboard. Het is dus een soort compact whiteboard dat je altijd met je mee kunt nemen. Zo kun je bijvoorbeeld aantekeningen maken, scribbelen bij een brainstorm of tekeningen in maken. Na gebruik kun je ervoor kiezen om alles weer uit te vegen en opnieuw te gebruiken. Net zoals je dat met een regulier whiteboard zou doen. Het fijne aan het whiteboard notebook is dat de aantekeningen niet zomaar worden uitgeveegd dankzij de bijpassende marker.

Het whiteboard schrift bestaat uit 25 pagina’s die aan beide kanten te gebruiken zijn. In totaal heb je dus maar liefst 50 pagina’s. Afhankelijk van het gebruik kun jij kiezen voor blanco pagina’s die helemaal leeg zijn. Je kunt ook kiezen voor lijntjes indien je het met name gebruikt om te schrijven. Voor onze zakelijke klanten kunnen wij ook een aangepaste indeling maken. Bijvoorbeeld half blanco en half gelijnd.

Whiteboard A5

Hoewel het whiteboard schrift in meerdere formaten beschikbaar is is het A5 whiteboard het meest verkochte formaat. Deze is lekker compact en makkelijk mee te nemen, maar groot genoeg om veel informatie in kwijt te kunnen. De 50 pagina’s zijn voldoende om een ruime brainstorm in te doen en veel aantekeningen te maken.

A4 Whiteboard

Mocht jij toch wat meer ruimte nodig hebben of grote tekeningen maken dan kan het Whiteboard A4 een goede optie zijn. Dit schrift is in A4 formaat en daarom minder makkelijk mee te nemen, maar geeft wel ruim oppervlakte indien je wat meer ruimte nodig hebt. Sommige klanten gebruiken deze ook bij een presentatie voor een grotere groep. Het A4 formaat is groot genoeg om van een kleine afstand te kunnen zien waardoor het voor meerdere mensen zichtbaar is.

Whiteboard Accessoires

Naast de schriften zelf hebben wij natuurlijk ook diverse bijbehorende accessoires. Zo kun je kiezen voor de whiteboard marker, beschikbaar in de kleuren zwart, blauw, rood en groen. Elke marker heeft een handig stukje vilt op de achterkant waarmee notities uitgeveegd kunnen worden.

Whiteboard Notebook