Skip to main content

Duurzaam bedrijf

Niet alleen onze producten zijn duurzaam; wij zijn een een duurzaam bedrijf.

Dit betekend dat wij aan dacht besteden aan elke stap van ons proces. Onze producten, onze bedrijfsvoering en onze afvalstromen.

B2B Whiteboard Notebook

Duurzame producten

Ons Whiteboard Schrift is een perfect voorbeeld van innovatie en duurzaamheid. Het Whiteboard Schrift kan telkens opnieuw gebruikt worden, en bespaard hiermee papier. Daarnaast proberen wij onze producten te maken van gerecyclede of biologisch afbreekbare materialen. Eventuele inkt is op waterbasis.

Duurzaam bedrijf

Duurzame bedrijfsvoering

Elke stap van ons bedrijf proberen wij zo duurzaam mogelijk te voeren. Onze servers draaien op groene energie, ons vervoer is CO2-neutraal en eventuele uitstoot die wij niet kunnen voorkomen wordt gecompenseerd.

Zo ondersteunen wij DHL in hun fiets-koeriers voor de last mile; werken wij samen met PostNL om uitstoot te compenseren en kijken wij zelf naar een zo efficient mogelijke manier van bezorging in samenwerking.

Duurzame oprichter

Duurzame oprichter

WhiteboardSchrift.nl is opgericht door Sander van Attekum; al jarenlang actief als klimaatactivist en oprichter can CarbonPirates. Sander zet zit in tegen klimaatsverandering en al zijn bedrijfen opereren op een zo duurzaam mogelijke manier. Lees meer over Sander van Attekum.