Skip to main content

Jarenlange ervaring

Meer dan 5 jaar ervaring met verkoop, personalisatie en zakelijke klanten. Door de jaren heen hebben wij al heel wat consumenten en bedrijven mogen helpen.

10.000 tevreden klanten

Afgelopen jaar bereikte wij 10.000 tevreden klanten! Een mijlpaal waar wij trots op zijn.

Klant = koning

De klant staat voorop, en dat komt terug in onze reviews. Wij krijgen gemiddeld een 9.3 als cijfer. Dankzij onze scherpe leveringsvoorwaarden en uitgebreide klantenservice ervaren onze klanten ons als ‘prettig en professioneel’.

Duurzaam

Niet alleen verkopen wij duurzame producten; duurzaamheid zit in ons bedrijf. Dat betekend CO2 neutraal, zo veel mogelijk hergebruik van materialen en geen restafval.

Leer meer over ons

De oprichter.

Sander van Attekum is meer dan 15 jaar geleden zijn eigen bedrijf begonnen. Inmiddels runt hij meerdere succesvolle webshops en zet zich steeds meer in voor duurzaamheid.

MEER WETEN?

Sander van Attekum

Oprichter

Stefan

Support team

Alisa

Ontwerper

Hoe doen wij zaken?

Net een beetje anders

Wij zijn trots op onze idealen en laten die terugkomen in ons bedrijf.

Duurzaam vanaf de eerste stap, tijd voor de klant en aandacht voor details. Enkele van onze idealen die we dagelijks meenemen. Lees meer over ons duurzame bedrijf of bekijk onze klanten reviews.

Genoeg gehoord?

[button color=”extra-color-3-tilt” hover_text_color_override=”#fff” size=”large” url=”https://whiteboardschrift.nl/winkel/” text=”Bekijk onze producten” color_override=”” ]